Ta deg tid til å slappe av

 

Vi opplever alle perioder som er mer krevende enn de vi til daglig møter. I slike perioder forsvinner ofte energien, vi vet så godt at vi  ikke kommer videre med våre mål om vi ikke gjør noe med dem. Tanker som,  «jeg orker ikke ta tak i det akkurat nå», «jeg er så sliten og jeg må bare sove litt», dukker da ofte opp hos meg.. Når vi opplever det slik er det viktig å ta vare på seg selv, ikke ta tak i målene dine akkurat nå, ta deg tid til å hvile og samle krefter. Det er slik at kroppen vår gir oss tegn på at vi må bremse ned litt innimellom og bearbeide det som er vanskelig. Jeg får som oftest slike perioder da det stilles større krav til meg, slik som i eksamensperioder der det kommer ekstra utfordringer, konsentrasjonen dreier seg om noe helt annet enn å ta imot læring og jeg blir stresset fordi jeg ikke klarer å lese. Så kommer den energiløse perioden….. Jeg tenker at det er viktig at vi kan ta oss tid til å ta det litt med ro når kroppen sier i fra at nå må du bremse ned litt, men det er ikke lett når du vet at du må prestere, du har egentlig ikke tid til å ta det med ro, og så presser vi oss litt til, og vi må bruke lengre tid på å samle krefter til å fortsette.

650362

Jeg tenker at selv om jeg har mye arbeid som må gjøres disse påskedagene så må det settes av tid til å slappe av og gjøre litt andre ting, som å nyte en vakker vårdag med strålende sol. Ønsker dere alle en god påske, nyt den :-)

 

 

 

 

4 Comments on Ta deg tid til å slappe av

 1. Hildegunn
  14. april 2014 at 13:51 (4 år ago)

  Slapp av, kos deg og NYT påsken

  Svar
 2. Liven
  14. april 2014 at 20:59 (4 år ago)

  Ønsker deg en fin påske med tid til litt kos og avslapping :)

  Svar
  • Anita
   24. april 2014 at 08:56 (4 år ago)

   Tusen takk, Liven :)

   Svar
 3. prinsesseelin
  24. april 2014 at 20:57 (4 år ago)

  Nydelig innlegg og så godt å ha deg tilbake igjen :)

  Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *